Acte al Parlament: CONTRA ELS PRESSUPOSTS ANTISOCIALS!!! PLANTEM-NOS CONTRA LES RETALLADES!!!

Ahir, 21/11/2013 al Parlament…

Senyores i senyors, diputades i diputats, imputades i imputats, amigues i amics!
Avui, hem vingut al Parlament per plantar-nos!
Plantar-nos manifestant així, el nostre rebuig a uns pressupostos antisocials que, una vegada més, menystenen a la ciutadania en general, i es presenten al marge dels drets dels treballadors i treballadores.

Aquests pressupostos no tenen com objectiu bàsic la protecció dels sectors més desafavorits ni la preservació dels serveis públics. És més, pretenen i han estat ideats per retallar-los, per desmantellar-los, i per acabar destruint-los.
Una vegada més el Parlament decideix, des de l’interès de la dreta nacional, subordinar-se a les imposicions dels mercats i continuar precaritzant les nostres vides i les nostres condicions de treball, al marge de qualsevol negociació col•lectiva, i obviant totes les mostres de rebuig, de protesta, i les propostes realitzades des del carrer, des dels nostres llocs de treball, des dels nostres barris. No és cert, que aquests siguin els únics pressupostos possibles! Nosaltres ho tenim molt clar!

Hem vingut, doncs, a plantar-nos en aquest Parlament però deixant clar que no romandrem aturades, vegetant, davant els constants atacs als nostres drets. Sabem que la nostra protesta creixerà, florirà i donarà fruit… I aquest fruit serà veremat i gaudit pel conjunt de la societat: Aconseguirem una administració pública de qualitat per un poble lliure! Aconseguirem la justícia social per una societat emancipada! I en cap cas no deixarem que ens empeltin ni ens esqueixin…

Companyes i companys aquí presents, us volem agrair l’atenció que ens heu dedicat, en nom de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) moltes gràcies i fins aviat.
CONTRA ELS PRESSUPOSTS ANTISOCIALS!!!
PLANTEM-NOS CONTRA LES RETALLADES!!!
PLANTEM-NOS CONTRA LES DESIGUALTATS!!
PLANTEM-NOS CONTRA L’ESPOLI!!

JUNTES PODEM aturar aquests pressupostos de la misèria, desobediència! El 4D totes al Parlament!