Paguem les de sempre

Paguem les de sempre. Els rics no paguen: banca, grans empreses i rentistes de casa nostra exents de responsabilitat

Consolidació de les polítiques d’auteritat; portem retallades acumulades de sanitat en un 20% respecte al 2011, 10% en educació i 14% en protecció social. Ens fan pagar la seva crisi amb desprotecció i amb atacs a les llibertats polítiques i als drets sexuals i reproductius. Les dones assumim el treball invisibilitzat de les retallades, el treball domèstic i de cures. Contra l’ofensiva patriarcal i capitalista, també, desobediència feminista.

Aquests treballs de cura i d’educació que l’estat no proporciona, acaben recaient principalment sobre les dones, en un context com l’actual en què la violència de gènere no deixa de crèixer (el 27,5% del total de dones mortes per aquest motiu a l’estat espanyol ho han estat a Catalunya).

Ens  fan pagar la seva crisi amb desprotecció i amb atacs als drets sexuals i  reproductius. Les dones assumim el treball invisibilitzat de les  retallades, el treball domèstic i de cures. Nosaltres decidim, i si ens neguen la decisió, nosaltres desobeïm! Dret al propi cos! Avortament Lliure i Gratuït.

Contra l’ofensiva patriarcal i capitalista, també, desobediència feminista.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s