Calendari de desobediència als pressupostos i a les polítiques de la misèria

22 de gener: Davant la data d’aprovació dels pressupostos per el proper 22 de gener, la plataforma Juntes Podem hem decidit:

Donar suport a la convocatòria de la Plataforma StopPujadesTransport convocada per el mateix dia 22 de gener a les 19hr. amb accions descentralitzades als nostres barris, pobles i viles.

El millor acte de desobediència als pressupostos és aturar la pujada dels transports

Per la retirada de l’augment del preu del transport públic

només Juntes Podem!

* Cartell per imprimir i portar a les convocatòries dels nostres barris

–          Tot i la maniobra del PP d’impugnar els pressupostos volem deixar clar que ells són els primers responsables de la misèria amb les polítiques de saqueig i la imposició del dèficit.

–          Les elits, a través de la Troika, la Unió Europea, el deute i els estats imposen les seves polítiques per continuar acumulant cada vegada més riquesa a través d’estendre la misèria, les privatitzacions i les retallades. És necessari desobeir-los a ells i als governs de PP i CIU-ERC que estan actuant com a corretges de transmissió de les polítiques dictades per les elits.

–          És necessari continuar fent front comú i eixamplant l’espai de Juntes Podem, sumant cada vegada més sectors en lluita que es mobilitzin també per canviar les bases estructurals i respondre conjuntament al saqueig, només juntes podem.

–          Fem una crida a continuar organitzant les lluites en els centres de treball, viles i barris per a fer front als pressupostos de la misèria que CIU i ERC volen aprovar i que representen un pas més en la despossessió de les classes populars a favor de les elits. Hem d’aprofitar l’aplaçament per a seguir sumant forces.

9 de desembre: reunió de valoració del procés i plantejament d’accions pel 19/12, data d’aprovació definitiva dels pressupostos.

4 de desembre:  jornada de lluita descentralitzada (aturades a centres de treball, etc.) + gran manifestació a les 18h que sortiria de a Foment-Via Laietana 32. Aquell dia està convocat ple ordinari.

 

Encerclem-05

 

Del 19 de novembre-4 de desembre: Passem a l’acció accions descentralitzades, xerrades, escraches en l’àmbit local, lliurament de cartes a polítics i representants del poder econòmic… es munta calendari de xerrades, actes de difusió, debats públics des de cada col·lectiu amb el lema de la campanya unitària: Aturem els pressupostos de la misèria, desobediència!

cartell-xerrada-dia-20

El 19 de novembre #Nosaltres fem la nostra esmena a la totalitat dels pressupostos fent un escarni a Mas-Collell a les 20h contra les retallades i les privatitzacions i des d’allà presentem tota la campanya “Aturem els Pressupostos” perquè el 20 de novembre hi ha el ple al Parlament per fer les esmenes a la totalitat. Desobeïm, juntes podem!

Esdeveniment del facebook: https://www.facebook.com/events/425900707509368/

El 5 de novembre entren els pressupostos de la misèria al Parlament, arxiu Estat d’ingresos i despeses (CGT) i excel complert (PACD).

IMG-20131128-WA0000

Anuncis

One thought on “Calendari de desobediència als pressupostos i a les polítiques de la misèria

  1. Retroenllaç: #AturemElsPressupostos antisocials #Desobeïm | Grup de Defensa de la Sanitat Pública

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s