Jornada solidària amb la #vaga indefinida de Panrico el proper dissabte 14/12 a la pl. Pompeu Fabra de #Sabadell

Jornada solidària amb la #vaga indefinida de Panrico el proper dissabte 14/12 a la pl. Pompeu Fabra de #Sabadell

IMG-20131210-WA0000FESTA DE SOLIDARITAT AMB PANRICO.

+ Info. i col·laboració amb caixa de resistència a: LluitaInternacionalista

Després de vuit setmanes de vaga indefinida, els treballadors/es de Panrico- Santa Perpètua han decidit per unanimitat continuar la seva lluita i rebutjar l’acord signat per l’empresa i la taula negociadora, on sis delegats d’UGT i tres de CCOO van acceptar la proposta de l’empresa . Dues vegades l’assemblea de treballadors va rebutjar l’acord.

Només la gran força i unitat dels treballadors de Panrico – Santa Perpètua impedeixen que l’empresa aconsegueixi el seu objectiu. Per tot això des de LI, donem suport a la lluita, contribuint a la caixa de resistència i col•laborant amb el Comitè de Suport i cridem als treballadors, estudiants, joves, pensionistes i lluitadors populars a sumar-se a la solidaritat, perquè si els treballadors de Panrico guanyen, guanyem tots.

Campanya solidaritat amb la lluita de Panrico

de Santa Perpètua de Mogoda , que entra a la 8a . setmana de vaga indefinida iniciada el 13 d’octubre contra els acomiadaments .

Ajuda’ns a recollir resolucions i signatures de suport, d’organitzacions , seccions sindicals , comitès d’empreses , grups de treballadors / es …

TEXT PROPOSAT

Els sotasignats manifestem tot el nostre suport i solidaritat amb els treballadors / es de PANRICO Santa Perpètua en vaga indefinida des del 13 d’octubre contra el pla d’acomiadaments i rebaixes salarials que els vol imposar la patronal , i que a més s’acarnissa especialment amb la fàbrica de Santa perpètua per estar defensant els seus drets amb aquesta lluita que constitueix ja un exemple de dignitat per a tots els treballadors / es.

Ens les manes per lliurar al Comitè de Solidaritat

Si creus que es pot organitzar un acte en solidaritat al teu barri , centre de treball o estudi …

Col · labora amb la Caixa de resistència . 2100 3161 38 2200094458

Vine a la Festa solidària amb Panrico dissabte 14

Plaça de Pompeu i Fabra – Sabadell . A prop de l’estació del Nord de Renfe

programació :

10,30 a 13,30 – Trobada d’empreses i sectors en lluita .

14 a 16 Menjar .

16 a 18 Solidaritat – xerrades – Vídeos

18 a 20 Festa

 

 

Anuncis